Wie zijn wij

B.R.N. Parket, een traditioneel ingesteld familiebedrijf met eigen opgeleid en geschoold personeel. Dat ambacht bij ons en onze leggers in het bloed zit bewijst zich iedere keer weer. De liefde voor het vak uit zich in de interesse die getoond wordt tijdens de workshops die wij jaarlijks bijwonen om onze kennis up to date te houden. Daarnaast doen wij ook mee aan de jaarlijks georganiseerde vakkampioenschappen en activiteiten zoals een guinis recordpoging, quickstep challange of gewoon een gezellig uitje met andere branchegenoten. Dat dit alles uitdraait in leuke resultaten blijkt hieronder uit onze persoonlijke omschrijvingen.

Jan van der Kroef: eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur
Jan is sinds 1982 werkzaam in de branche. Begonnen in een klein bedrijf met gedreven vakmensen welke hij uiteindelijk heeft overgenomen. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een succes. Echter bleek Jan drukker met administratieve functies. Dit tot zijn spijt, hij had geen tijd meer om zijn liefde uit te oefenen. Daarom hoefde hij niet na te denken toen hem een baan als leraar op de streekschool werd aangeboden. Hij ging lesgeven met daarnaast een kleine eenmanszaak (B.R.N. parket). Hierin vond hij weer een prachtige uitdaging. Ook dat werd weer uitgebreid met expertises voor geschillencommissies en het voorzitterschap van het gilde van gediplomeerd parketteurs.

Bas van der Kroef: eigenaar/gediplomeerd meesterparketteur
Bas is sinds 2000 fulltime werkzaam in de branche. Daarvoor heeft hij al jaren, eerst als er geen oppas was en later als bijbaan meegewerkt in het bedrijf van zijn ouders. Kortom de liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten. Toen Jan in 2000 les ging geven en Bas van school af kwam was B.R.N. parket te klein om hem het vak bekwaam te maken. Bas heeft dus een aantal jaar bij andere bedrijven gewerkt om het vak ook van een andere kant te bekijken. In 2002 werden de werkzaamheden van B.R.N. parket voor Jan alleen te veel en is hij teruggekomen naar waar zijn hart eigenlijk lag. Sinds 2009 is B.R.N. parket een V.O.F geworden. Naast elkaar als vader en zoon zijn zij het sterkst. Bas heeft in al zijn jaren een aantal keer meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap parketleggen. Dit resulteerde in de Junioren categorie tot drie keer toe een 2e plaats en in de senioren categorie één keer een 2e plaats. Ook op het europees kampioenschap waar je één keer aan mag deelnemen was de 4e plaats zo slecht nog niet. En als kroon op zijn vakmanschap tot twee keer toe een 1e plaats waarmee hij zich parketlegger van dat jaar mocht noemen. Hierna heeft Bas afscheid genomen als deelnemer en begeleid nu met dezelfde passie zijn eigen jongens.

Stefan Welp: parketteur/gediplomeerd allround parketteur
Stefan is sinds 2010 werkzaam in de branche. Hij heeft bij ons het opleidingstraject gevolgd en zijn dan ook super trots dat hij in 2017 Nederlands Kampioenschap Parketleggen de 1e plaats behaalde in de categorie junioren. Stefan heeft zich in een zeer korte tijd vak bekwaam gemaakt. Stefan heeft zijn plek bij B.R.N. parket gevonden.

Parketleggers bedrijf gespecialiseerd in

Traditioneel parket/patroon vloeren Parket/patroon vloeren Niets is voor ons te gek!
Planken vloeren Planken vloeren Bekijk ons aanbod planken vloeren
Laminaat vloeren Laminaat vloeren Wij leveren en plaatsen alle topmerken!
Trappen Trappen Wij renoveren ze!

Tweevoudig Nederlands kampioen parketleggen

Nederlands kampioen parket leggen Quick-Step Parquet Challenge

Advies op maat?

Bel: 030 - 207 41 11

Deel ons via:

B.R.N. Parket uw parketteur uit Utrecht